Online workshops

“Leef in het moment”

De online workshops van YoRo geven je handvaten waarmee je actief aan het werk kan met je eigen bewustwording en spirituele ontwikkeling. Zodat ook jij een Happy Yogi kan zijn! Je gaat aan de slag met  verschillende technieken uit de basispsychologie, NLP, mindfulness, Chakraleer, voedingsleer, kruidengeneeskunde, yoga en meditatie. Hiermee kan je een eenvoudig een gezonder en gelukkiger leven creëren. En je leefstijl aanpassen zodat het goed voelt voor jou.

woman-g9c80f9877_640
Fotograaf/ fotografie Franeker Friesland en omstreken
“Verander je leven door bewustwording”

De voordelen

  • Eenvoudige technieken
  • Begrijpelijke taal
  • Makkelijk toe te passen in het dagelijkse leven
  • Op het moment dat het jou het beste uitkomt
  • In je eigen tempo
  • Altijd en overal toegankelijk via internet
  • Levenslange toegang
  • Persoonlijke ondersteuning via Social media
“Alles waar je aandacht aan geeft groeit”

Opbouw

De workshops zijn korter dan de trainingen. En bestaan uit informatie, foto’s, tips, geluidsopnames, oefeningen en video’s. De samenstelling en tijdsduur verschilt per workshop, kijk hiervoor bij de desbetreffende workshop. De geluidsopnames en video’s uit de workshop staan ook los in je persoonlijke leeromgeving. Zodat je niet altijd het hele bestand moet doorzoeken om snel bij een geluidsopname of video te komen. Wel zo handig en overzichtelijk!

rope-g69411bfb9_640
chakra training
“LIVE THE HAPPY YOGI LIFE”

Aankoop

Na aankoop van de online workshop ontvang je een persoonlijke inlogcode. Waarmee je kan inloggen in de leeromgeving van YoRo. De inlogcode blijft levenslang geldig zodat je altijd en overal toegang hebt tot jou workshop. Je kan natuurlijk ook op je mobiel inloggen op de leeromgeving. Wel zo handig als je onderweg of op vakantie bent! Maak hieronder een keuze uit de verschillende workshops van YoRo of download eerst een gratis les zodat je een duidelijk beeld krijgt van wat je kan verwachten.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe blogartikelen, workshops en online trainingen