"Leef in het moment"

De online trainingen van YoRo geven je handvaten waarmee je actief aan het werk kan met je eigen bewustwording en spirituele ontwikkeling. Zodat ook jij een Happy Yogi kan zijn! Je gaat aan de slag met verschillende technieken uit de basispsychologie, NLP, mindfulness, Chakraleer, voedingsleer, kruidengeneeskunde, yoga en meditatie. Hiermee kan je eenvoudig een gezonder en gelukkiger leven creëren. En je leefstijl aanpassen zodat het goed voelt voor jou.

“Verander je leven door bewustwording”

  • Eenvoudige technieken
  • Begrijpelijke taal
  • Makkelijk toe te passen in het dagelijkse leven
  • Op het moment dat het jou het beste uitkomt
  • In je eigen tempo
  • Altijd en overal toegankelijk via internet
  • Levenslange toegang
  • Persoonlijke ondersteuning via Social media
yoga training
“Alles waar je aandacht aan geeft groeit”

 

De trainingen bestaan uit meerdere lessen waarbij je wekelijks toegang krijgt tot een nieuwe les. Deze bestaan uit informatie, foto’s, tips, geluidsopnames, oefeningen en video’s. De samenstelling en tijdsduur verschilt per training, kijk hiervoor bij de desbetreffende training. De informatie, tips, geluidsopnames en video’s uit de training staan overzichtelijk in het menu van de leeromgeving. Zodat je niet altijd het hele bestand moet doorzoeken om snel bij een geluidsopname of video te komen. Wel zo handig en overzichtelijk!

“Life The Happy Yogi Life”

Na aankoop van de online training ontvang je een persoonlijke inlogcode. Waarmee je kan inloggen in de leeromgeving van YoRo. De inlogcode blijft levenslang geldig zodat je altijd en overal toegang hebt tot jou training. Je kan natuurlijk ook op je mobiel inloggen op de leeromgeving. Wel zo handig als je onderweg of op vakantie bent! Maak hieronder een keuze uit de verschillende trainingen van YoRo of download eerst een gratis les zodat je een duidelijk beeld krijgt van wat je kan verwachten. Deze vind je onderaan de pagina.

“Probeer het gratis uit”

Wil jij eens een online workshop of training uitproberen?
Download hier dan GRATIS een les zodat je kan zien wat je kan verwachten.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe blogartikelen, workshops en online trainingen