Online training Yogi Lifestyle

Over cursus

Online training “Yogi Lifestyle”

De online training “Yogi Lifestyle” is voor iedereen die bewuster wil gaan leven en bezig is met zijn eigen spirituele ontwikkeling. Met eenvoudige technieken ga je bewuste keuzes maken over je leefstijl. Een handleiding waarin je stap voor stap aan een bewuster, gezonder en gelukkiger leven werkt. Je krijgt handvaten en technieken gebaseerd op basispsychologie, neuro linguïstische programmering (NLP), mindfulness, voedingsleer, kruidengeneeskunde, chakraleer, yoga en meditatie. Zodat ook jij een Happy Yogi kan zijn!

Voordelen

  • Eenvoudige technieken
  • Begrijpelijke taal
  • Makkelijk toe te passen in het dagelijkse leven
  • Op het moment dat het jou het beste uitkomt
  • In je eigen tempo
  • Altijd en overal toegankelijk via internet
  • Levenslange toegang
  • Persoonlijke ondersteuning via Social media

Opbouw

De online training “Yogi Lifestyle” bestaat uit 7 blokken met in ieder blok 3 lessen en 1 evaluatie. Iedere week ontvang je op een vaste dag een mail met een link naar de nieuwe les. Deze kan je openen op het moment dat jou het beste uitkomt. Je kan ten alle tijden terug kijken naar de voorgaande lessen in de leeromgeving. Om het overzichtelijk te houden, kan je niet vooruit kijken. De onlinetraining duurt in totaal 28 weken en je hebt levenslang toegang tot de leeromgeving.

Iedere les heeft dezelfde opbouw, het eerste gedeelte bestaat uit informatie. In duidelijke, eenvoudige taal zodat iedereen het kan begrijpen. En je hebt geen woordenboek of voorkennis nodig. Het tweede gedeelte bestaat uit tips die je in je dagelijkse leven kan toepassen. Het laatste gedeelte bestaat uit oefeningen met foto’s en geluidsopnames. Waarmee je in de komende week actief aan de slag gaat. Iedere 4 de week ontvang je een evaluatieformulier over de voorgaande 3 weken. Deze kan je voor jezelf invullen en je kan het insturen. Als je er voor kiest om het in te sturen, ontvang je binnen de evaluatieweek persoonlijk antwoord.

Inhoud

Je hebt aan het einde van de training toegang tot maar liefs 88 pagina’s! Met meer dan 100 tips die je eenvoudig dagelijks kan toepassen. De training bevat in totaal meer dan 60 oefeningen waarvan ruim 25 yoga oefeningen, 10 ademhalingsoefeningen en 8 begeleidende meditaties. Welke je de rest van je leven kan gebruiken voor de bewustwording en spirituele ontwikkeling.

Tijdsbeslag

Hoeveel tijd je dagelijks besteed aan de training, is je eigen keus. Het doornemen van de wekelijkse les zal gemiddeld slechts 15 minuten tijd in beslag nemen. Hoe lang en hoe vaak je dagelijks met de verschillende tips en oefeningen bezig bent, is aan jou. De ene dag zal je ook meer tijd hebben dan de andere dag. En sommige lessen zullen meer tijd vragen dan andere lessen. Een belangrijk doel van de training is dat je leert voelen en vooral doen wat goed voelt voor jou. En dat begint al bij de tijdsinvestering en de motivatie tot verandering bij het volgen van de training.

Na aankoop

Na aankoop ontvang je een persoonlijke inlogcode voor de leeromgeving van YoRo. Deze leeromgeving is duidelijk, overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. Zodat je altijd direct bij de informatie kunt komen die je zoekt. Omdat het op internet staat, heb je altijd en overal toegang tot jou online training. Dus ook op je mobiel, wel zo handig als je onderweg of op vakantie bent!

Om een goed beeld te krijgen van de online training “Yogi Lifestyle” kan je via onderstaande link een gratis les downloaden. Dit is een samengestelde les uit verschillende lessen van de online training. Je kan er ook voor kiezen om eerst de workshop “Basis van de Yogi Lifestyle” te volgen. Wil je meer weten over de basis van de Yogi Lifestyle? Klik dan hier om naar deze workshop te gaan. Start nu met de online training “Yogi Lifestyle” en maak de eerste stap op jouw weg naar een gezonder en gelukkiger leven!

Gratis les downloaden

Klik hier om een les gratis uit te proberen.

Toon meer

Cursus inhoud

Blok 1

 • Les 1: Ontdek je ritme
  00:00
 • Les 2: Voel je veilig
  00:00
 • Les 3: Wees geaard
  00:00
 • Reflectieformulier blok 1
  00:00

Blok 2

Blok 3

Blok 4

Blok 5

Blok 6

Blok 7

Student waarderingen & beoordelingen

Nog geen beoordeling
Nog geen beoordeling

Want to receive push notifications for all major on-site activities?

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe blogartikelen, workshops en online trainingen