Workshop Yoga voor iedere dag

Over cursus

De workshop “Yoga voor elke dag” is een uitgebreide workshop voor iedereen die elke dag aan yoga wil doen. Het maakt niet uit of je nog nooit yoga hebt gedaan of al meerdere jaren les hebt gevolgd bij een yogastudio. De yogasessies in deze workshop zijn voor iedereen toegankelijk en zullen een grote impact hebben op je welzijn. Bij de yogahoudingen worden verschillende opties gegeven om het makkelijker of moeilijker te maken. Zo kun je de oefeningen aanpassen naarmate je er meer ervaring mee opdoet.

Voordelen:

  • Geschikt voor de absolute beginner en gevorderde yogi
  • Eenvoudige technieken met elk gereedschap
  • Zelfs toegankelijk met een fysieke handicap
  • Opties om het makkelijker of moeilijker te maken
  • Eenvoudig aan te brengen in het dagelijks leven
  • Wanneer het jou het beste uitkomt
  • Altijd en overal toegankelijk via internet
  • Levenslange toegang

Structuur

De workshop bestaat uit 6 video’s van 15 minuten, je krijgt dus 1,5 uur yogavideo’s! Op deze manier kun je elke dag minimaal 15 minuten yoga beoefenen. Er zijn 3 video’s voor de ochtend, deze yogasessies zijn activerend om je lichaam en geest voor te bereiden op een energieke dag. De andere 3 video’s zijn het meest geschikt voor de avond. Zodat u volledig kunt ontspannen en genieten van een goede nachtrust. Voor elke yogavideo is een schriftelijke uitleg beschikbaar. In deze uitleg beschrijven we de houding, waar deze goed voor is en waar je op moet letten. Door eerst deze uitleg te lezen word je je meer bewust van de houdingen. En de poses zullen een nog dieper effect hebben. Wij raden u aan de uitleg meerdere keren te lezen. Zowel voor als na het uitvoeren van de yogasessie. Tijdens het uitvoeren van de yogasessie is het belangrijk dat je goed luistert, je zult tijdens het uitvoeren van de poses niet altijd de video kunnen bekijken.

Inhoud

De ochtend- en avondsessies hebben 3 verschillende thema’s. Een basissessie voor een algemene yogasessie, een sessie tegen rugpijn en een sessie tegen stress. Veel mensen hebben last van rugklachten door een verkeerde (werk)houding of slijtage. Ook als je (nog) geen rugklachten hebt, zijn deze video’s zeer waardevol om een ​​gezonde rug te behouden. Iedereen die ooit rugpijn heeft gehad, weet hoe vervelend dit is. Je kunt elke beweging die je maakt in je rug voelen. Een gezonde, soepele rug is essentieel voor een gezond en fit lichaam. De meeste mensen ervaren stress in het dagelijks leven, soms ben je er zo aan gewend dat je het niet eens meer als stress ervaart. Toch is stress wereldwijd de belangrijkste oorzaak van ziekte. Stress veroorzaakt veel lichamelijke ongemakken zoals vermoeidheid, slapeloosheid, hormonale onbalans etc etc. Het is daarom noodzakelijk om regelmatig te ontspannen. Zo voorkom je stress en kun je beter gezond en gelukkig leven.

Tijdsvereiste:

De filmpjes zijn in totaal 1,5 uur, met de bijbehorende uitleg moet je rekenen op ongeveer 2,5 uur. We raden u aan een video in zijn geheel te bekijken voordat u de video zelf uitvoert. Dan is het natuurlijk aan jou hoeveel tijd je elke dag aan je eigen yogasessie wilt besteden. Je kunt ervoor kiezen om ’s ochtends met 15 minuten te beginnen en ’s avonds met 15 minuten. Of je kunt alle video’s elke dag doen, dus 45 minuten ‘s ochtends en 45 minuten ‘s avonds. Zo kun je zelf bepalen wanneer je hoeveel tijd in je eigen dagelijkse yogasessie wilt investeren. Een boeddhistisch spreekwoord zegt: “Mediteer elke dag een half uur, behalve als je het druk hebt, mediteer een uur”. Want dan heb je het eigenlijk meer nodig!

Na aankoop

Na aankoop ontvang je een persoonlijke inlogcode voor de YoRo leeromgeving. Deze leeromgeving is overzichtelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Zodat u altijd direct bij de informatie komt die u zoekt. Omdat het op internet staat, heb je altijd en overal toegang tot je online training. Dus ook op je mobiel, handig als je onderweg of op vakantie bent! Koop nu de workshop “Yoga voor elke dag” en begin vandaag nog met een gezonde en gelukkige levensstijl. Zodat ook jij een Happy Yogi kunt zijn!

Toon meer

Cursus inhoud

Inleiding
Hier vind je een algemene toelichting over hoe je de video's kan gebruiken en waar je tijdens de yoga sessies op moet letten.

 • Toelichting yoga video’s algemeen
  00:00

Toelichtingen yoga sessies ochtend
Hier vind je de toelichtingen op alle houdingen uit de yoga video's voor in de ochtend. Lees deze goed door voor je de video bekijkt en uitvoert.

Yoga sessies voor in de ochtend
Hier vind je alle yoga video's voor in de ochtend. Deze sessies zijn activerend en kunnen het beste overdag uitgevoerd worden. Bekijk de video eerst voordat je de houdingen uitvoert.

Toelichting yoga sessies voor in de avond
Hier vind je de toelichtingen van de yoga video's voor in de avond. Deze sessies werken ontspannend en zijn een perfecte voorbereiding op een goede nachtrust.

Yoga sessies voor in de avond
Hier vind je alle yoga sessies voor in de avond. Gebruik deze om te ontspannen en bevorder een goede nachtrust.

Afsluiting

Student waarderingen & beoordelingen

Nog geen beoordeling
Nog geen beoordeling

Want to receive push notifications for all major on-site activities?

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe blogartikelen, workshops en online trainingen